Auto's zonder rijbewijs

Garage Van Leirsberghe is al 3 jaar lang uw specialist in auto's zonder (auto)rijbewijs. Sinds maart 2009 zijn we bovendien hoofdverdeler van het merk LIGIER Automobiles, het populairste brommobiel, waarmee u kunt rijden zonder (auto)rijbewijs. Deze zuinige stadswagens zijn ook ideaal zijn voor jongeren vanaf 16 jaar met rijbewijs A3.

Bent u geboren voor 14/02/1961, dan hebt u geen enkel rijbewijs nodig.
Bent u geboren na 14/02/1961, dan moet u in het bezit zijn van een attest A3 (voor bromfietsen klasse B). Andere criteria zijn:

  • Geen nummerplaat
  • Geen technische keuring
  • Geen inschrijving op de DIV

U hebt alleen een geldige verzekering nodig.

  • Onderhoud: iedere 5000 km.
  • Verbruik (diesel): 3 l per 100 km
  • 3 jaar waarborg op wisselstukken, werkuren inbegrepen

Uiteraard zijn we ook gespecialiseerd in onderhoud en herstelling van alle merken auto's zonder (auto)rijbewijs.

Ook hier bieden we u een ruim aanbod in tweedehandsvoertuigen.

Nieuw bij LIGIER

Wereldprimeur bij LIGIER: een ongehoord stille brommobiel. Met de productie van de Ligier XTOOR DCI is de brommobielwereld in een klap verlost van een wat stoffig imago. Deze uitgebalanceerde brommobiel heeft alles in zich om een regelrechte topper te worden, niet in het minst vanwege de DCI Common Rail: een hoogtechnologisch, perfect uitgebalanceerde motor die door Lombardini exclusief voor Ligier is ontwikkeld. De eerste brommobiel met een automobielmotor, die voldoet aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten, staat klaar bij de dealers.

De nieuwe Lombardini DCI Common Rail (elektronisch gestuurde injectie) is een technologisch hoogstandje dat u in geen enkele andere brommobiel terug zult vinden. De 4-takt dieselmotor is speciaal ontwikkeld voor de brommobiel van morgen en heeft een tweecilinder van 440 cc voor een betere en zuinigere verbranding.

Het is de eerste echte moderne automotor van hoog niveau met uitzonderlijke kwaliteiten: aangenaam stil, geen trillingen, economisch, ecologisch met een lage CO˛ uitstoot, die beantwoordt aan de huidige en toekomstige normen.

Kom gerust eens langs om ons assortiment te bewonderen of voor meer informatie. U kunt ons ook steeds contacteren via telefoon of de contactpagina van deze website.

VLB Cars Zuidlaan 336 9230 Wetteren - België Tel.: 09/369 17 41 info@vlbcars.be BTW BE 0401 084 211