top of page

VLB CARS (WETTEREN): 

erkende dealer van de brommobielen van Ligier Automobiles en Microcar in regio Gent-Aalst

Geen autorijbewijs en toch mobiel

Beschikt u nog niet of niet meer over een autorijbewijs maar wilt u toch mobiel zijn? Dan is een wagen zonder autorijbewijs – of een brommobiel - ongetwijfeld een handige oplossing.

Een brommobiel is een compact en brandstofzuinig voertuig waarvoor geen autorijbewijs vereist is, een nummerplaat daarentegen wél. Een rijbewijs AM voor bromfietsen en een geldige verzekering volstaan. U hoeft niet naar de technische keuring te gaan en betaalt geen wegenbelasting noch BIV (belasting op de inverkeerstelling). De brommobiel heeft een gesloten carrosserie zodat u toch beschut bent tegen wind en regen, en u kunt één passagier vervoeren. De brommobiel haalt een maximale snelheid van 45 km/uur; het dragen van een veiligheidsgordel is dus wel verplicht. Maar met een dergelijke snelheid mag u zich uiteraard niet op de autoweg begeven.

Auto's zonder rijbewijs
Auto's zonder rijbewijs
Auto's zonder rijbewijs Ligier

Maak kennis met onze wagens zonder rijbewijs

VBL Cars in Wetteren is een erkende verdeler van de auto’s zonder rijbewijs van de merken Ligier Automobiles en Microcar in de regio Gent-Aalst. U kunt alle modellen van beide merken in onze garage bezichtigen en ook een proefrit maken. Onze brommobielen zijn uit stock leverbaar, er is dus geen wachttijd. Als u dat wenst, leveren wij uw brommobiel ook gratis aan huis. Bovendien staan wij tevens in voor het onderhoud en de herstelling van uw brommobiel. Wij hebben ook geregeld interessante occasies.

VLB Cars
VLB Cars
VLB Cars

Bent u geïnteresseerd in de praktische stadswagens van Ligier Automobiles en Microcar? Kom dan zeker eens langs in onze garage!

En woont u in de omgeving van Melle, Merelbeke, Wetteren, Heusden, Destelbergen, Gent, Laarne, Kalken, Zottegem, Oosterzele, Lede, Erpe-Mere, Erondegem, Oordegem, Herzele, Sint-Lievens-Houtem, Zele, Lokeren, Overmere, Berlare …?

Met de professionele diensten van VLB Cars gaat u weer met een gerust gemoed de baan op. Maak een afspraak via het contactformulier op deze website. Wij nemen snel contact met u op.

bottom of page