top of page

VLB CARS (WETTEREN): 

erkende AutoCrew-garage voor alle onderhouds- en reparatiewerken aan uw wagen

Uw auto in topvorm dankzij een deskundig en tijdig onderhoud

Een auto is tegenwoordig een flinke brok techniek die alsmaar performanter maar ook complexer wordt. Een reden te meer dus om hem toe te vertrouwen aan competente technici zoals u ze vindt in onze garage VLB Cars in Wetteren. 

U kunt bij ons terecht voor een klein of groot onderhoud. Maar ook een periodiek onderhoud in bepaalde seizoenen van het jaar is zeker aangewezen. Denk maar aan de vakantieperiode als u met de auto naar het zuiden trekt. Of als de winter voor de deur staat en de temperatuur onder nul zakt. In elk seizoen verdient uw wagen de nodige aandacht en een gepaste onderhoudsbeurt om voorbereid te zijn op die lange rit of de veranderende weersomstandigheden. Voor uw veiligheid en die van uw passagiers!

VLB Cars
VLB Cars
VLB Cars
VLB cars

De onderhouds- en herstellingsdiensten van VLB Cars

Onze ervaren medewerkers nemen uw auto tot in het kleinste detail onder handen, ongeacht het merk. U kunt op ons vakmanschap rekenen voor:

Diagnose + uitlezen van storingen of foutcodes

Resetten van onderhoudsinterval

Nazicht wagen voor de technische keuring: lichten afstellen, remtest, enz.

Seizoenswissel banden + opslag van uw zomer- en winterbanden

Plaatsing van een trekhaak

Onderhoud: wisselen motorolie + filters

Nazicht remmen: vervangen remblokken, enz.

Controle bandenspanning + uitbalanceren + uitlijning

Nazicht van schokdempers

...

Door onze modern uitgeruste autowerkplaats met drie hefbruggen en een remtestbank én onze grote stock van reserveonderdelen kunnen wij uw auto snel en vakkundig onder handen nemen. Wij hanteren daarbij een transparante aanpak en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. M.a.w.: wij delen vooraf mee wat de herstellingswerken precies inhouden en welk prijskaartje daaraan verbonden is. Zo komt u niet voor een onaangename verrassing te staan.

VLB Cars
VLB Cars
VLB Cars
VLB Cars
VLB Cars
VLB Cars

Ons partnership met Bosch, uw kwaliteitsgarantie

Bovendien zijn wij als AutoCrew-garage van Bosch uw uitgelezen partner voor het nazicht en de reparatie van alle elektronica in uw auto. Onze technici zijn door Bosch zelf opgeleid om met speciale diagnoseapparatuur het elektrisch geheugen van uw auto uit te lezen en de elektronicatoepassingen vakkundig te controleren en te herstellen. 

De erkenning als AutoCrew-werkplaats door onze leverancier Bosch biedt u de beste garantie voor een wagen in hoogste staat van rijvaardigheid én veiligheid!

Airco: controle op 8 verschillende punten

Remmen: ABS, ESP, start/stopsystemen

Batterijen en accu’s

Filters

Ruitenwissers

Met de professionele diensten van VLB Cars gaat u weer met een gerust gemoed de baan op. Maak een afspraak via het contactformulier op deze website. Wij nemen snel contact met u op

bottom of page